Uw woning verkopen?

Een woning snel en met zekerheid verkopen kan lastig zijn. Niet voor Slikkerveer Vastgoed! In tegenstelling tot reguliere makelaars die jouw woning willen verkopen, kopen wij jouw woning. Zonder hoge (makelaars)kosten en administratieve rompslomp. Ook als de woning niet in allerbeste staat is, is dat voor ons geen probleem. Woning verkocht? De afwikkeling van de verkoop gebeurt op professionele wijze en via een notariskantoor in de regio.

Interesse? Je bent slechts vier simpele stappen verwijderd van het verkopen van jouw woning.

STAP 1: MELD JOUW WONING BIJ ONS AAN 

Je wilt je huis snel en met 100% zekerheid verkopen? Zelfs als de woning opgeknapt moet worden, kan je bij ons terecht! Je kunt je woning gemakkelijk en snel bij ons aanmelden. Om jouw woning aan te melden bel je met 0180 721 936. Het aanmelden van je woning bij Slikkerveer Vastgoed is bovendien gratis!

STAP 2: WAARDE VAN DE WONING BEPALEN

Nadat de aanmelding afgerond is, maken wij met jou een afspraak om langs te komen. Onze ervaren medewerkers bepalen dan geheel vrijblijvend de reële waarde van de woning en of deze in aanmerking komt voor directe aankoop. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

STAP 3: ONTVANG EEN BOD VAN ONS

Aan de hand van de waardebepaling ontvang je van Slikkerveer Vastgoed binnen 2 werkdagen een passend bod op de woning.

STAP 4: DE WONING DIRECT VERKOCHT!

Wanneer je akkoord gaat met het bod wordt er, in onderling overleg, een opleveringsdatum afgesproken. Wij garanderen een zeer snelle en volledig betrouwbare notariële afhandeling. Op de afgesproken opleveringsdatum gaan wij samen met jou naar de notaris en wordt de koopakte, zonder ontbindende voorwaarden, ondertekend. De woning is hiermee met 100% zekerheid verkocht. De kosten die voor de overdracht worden gemaakt, zoals de notariskosten en de overdrachtsbelasting, nemen wij voor onze rekening.